Holistische Hispanist

La Membresía Español Excelente

Geef je Spaans een boost met maar 30 minuten per week.
Ideaal voor als je weinig tijd hebt, en geen saaie lessen wilt volgen

N

Een keer per maand live conversatieles via Zoom

N

Oefen je Spaans live met Debby (opnames beschikbaar na afloop)

N

Maandelijks een module rondom een thema

Ben jij helemaal klaar met veel tijd doorbrengen met die saaie grammaticaboeken of lessen volgen die jou niet vol zelfvertrouwen Spaans aan het spreken krijgen? Het is tijd om de knoop door te hakken. Het traditionele taalonderwijs werpt geen vruchten af, maar dat ligt niet aan jou. Online lessen, taalinstituten, op de middelbare school, noem het maar op, de focus ligt grotendeels op grammaticaal correcte zinnen formuleren en woordjes leren. Het probleem is dat je daardoor goed leert luisteren en wellicht schrijven, maar niet spreken. Spreken is lastiger te implementeren en verbeteren, want dat is iets wat je moet doen in verbinding met echte mensen. Je moet SPREKEN om beter te worden in SPREKEN.

Het is heel simpel. Maar de meesten besluiten stug door te gaan. Als je vol zelfvertrouwen wilt verbinden met native speakers, heb je ervaring en communicatievaardigheden nodig. Niet meer grammatica. Daarom heb ik la Membresía Español Excelente in het leven geroepen, om jou te helpen een Spaans spreker te worden, en niet een grammatica expert. Je kunt binnen een paar maanden vloeiend Spaans leren spreken, met de juiste, efficiënte benadering. Jij zit achter het stuur, ik op de bijrijderstoel. Als je niet klaar bent om jezelf uit te dagen en om uit je comfort zone te stappen, dan is dit niet voor jou. Ik wil graag die mensen helpen die klaar zijn om snel resultaat te behalen, door te leren en implementeren. ¿Estás listo para hablar español? ¡Nos vemos!

Tromgeroffel voor…..

La Membresía Español Excelente

LIDMAATSCHAP

In dit taalcoachingprogramma helpen we je om je zelfverzekerd te voelen over je Spaanse spreekvaardigheid en je zult de taalstructuur gemakkelijk begrijpen. Vergeet grammaticalessen, je zult Spaans spreken zonder vecht-of-vluchtreactie.

Dit is voor jou als je:

 • Geen tijd hebt om naar het buitenland te gaan om Spaans te leren.
 • Niet meer geld of tijd wilt verspillen aan online lessen of reguliere taalinstituten die alleen grammaticalessen en nutteloze schrijfoefeningen aanbieden.
 • Een stok achter de deur nodig om gemotiveerd te blijven om te trainen (een taal leren is een marathon, geen sprint).
 • Een drukke agenda hebt en toch Spaans wilt spreken.
 • Je zinvolle gesprekken wilt kunnen voeren met de familie/vrienden van je partner zonder je buitengesloten of niet op je gemak te voelen.
 • De wens hebt om naar een Spaanssprekend land te reizen of emigreren en deel uit te maken van het lokale leven terwijl je daar bent.
 • Al jarenlang Spaans geleerd hebt zonder het resultaat dat je inspanning verdient.
 • Trots wilt zijn op jezelf dat je datgeen bereikt hebt wat de meeste mensen niet lukt.
 • Wilt genieten van je pensioen in het buitenland.
 • Vol zelfvertrouwen Spaans wilt spreken, wat dan ook het gespreksonderwerp moge zijn.

Maar tot nu toe was dit je situatie:

 • Alle cursussen die je hebt gevolgd, legden de focus op grammatica
 • Je hebt niemand kunnen vinden om mee te oefenen, of je weet niet waar je het over moet hebben, of degene met wie je oefent is alleen maar met je aan het flirten
 • Privélessen zijn duur en je spreekt niet vloeiender Spaans
 • Je hebt geen tijd om aan te sluiten bij een conversatiegroep
 • Je moet meer oefenen voordat je echte gesprekken gaat voeren

Dus je denkt:

 • Spaans is niet voor mij weggelegd
 • Ik ga het nooit vloeiend spreken Ik heb geen talenknobbel
 • Ik kan het alleen leren in een land waar Spaans gesproken wordt

Wat zou het resultaat zijn als je onderdeel wordt van Español Excelente?

 • Je zou makkelijker nieuwe mensen leren kennen en relaties opbouwen met locals
 • Je zou zonder angst spreken en benadert situaties met native speakers op een positieve manier
 • Je zou vol zelfvertrouwen deelnemen aan gesprekken over willekeurige onderwerpen, zonder stress
 • Je drukt je mening, ideeën en ervaringen zonder twijfel uit en durf hardop jezelf te zijn
 • Je zou net als een native speaker ten volste van je lokale leven en de voordelen van je taalgebruik genieten

Klaar om te genieten van je Spaans skills en in zo’n 30 minuten per week resultaat te zien?

0% teoría, 100% práctica: De focus ligt op jouw commitment en motivatie om actie te nemen met wekelijks verschillende oefeningen rondom Spaans spreken zonder theorie.

gesprekken simuleren. Bang om met een native speaker te spreken? No te preocupes. We gaan échte gesprekken simuleren die jou het zelfvertrouwen geven om moeiteloze en effectieve communicatieskills te gebruiken. We stomen je helemaal klaar 8).

Meer flow. 100% flow door jezelf vrij uit te drukken en te genieten van de dagelijkse interacties, zelfs als je niemand hebt om mee te oefenen. In Español Excelente krijg je de juiste tools en materialen aangereikt.

snel en efficiënt. Zelfs als je geen tijd hebt, kun je 30 minuten in je week vinden om Spaans te spreken met een audio of video oefening. Zo oefen je terwijl je autorijdt, fietst, kookt, wandelt of vlak voordat je gaat slapen.

levenslang toegang. Zolang je lid blijft, heb je toegang tot alles wat er al staat. Zo kun je blijven oefenen.

De Membresía Español Excelente is geen reguliere cursus met een begin, midden en einde. Het is een maandelijks membership dat je een plek biedt om je Spaans continu te oefenen, verbeteren en onderhouden in een informele en leuke omgeving.

Het doel van de Membresía is om jou de ruimte te geven om regelmatig Spaans te spreken. De combinatie van de modules, live lessen en ondersteuning van onze community zal je helpen je Spaans op natuurlijke wijze te verbeteren door op verschillende manieren in contact te komen met de taal.

Naast het uitgebreide leer- en oefenmateriaal dat beschikbaar is in de community, heb je de mogelijkheid om een Premium membership te kiezen, inclusief één keer per maand een live les via Zoom met Debby.

Dit membership wordt aanbevolen voor halfgevorderden (niveau A2-B1) die nog veel te verbeteren hebben en een plek willen om hun Spaans te verbeteren.

Als je denkt dat dit membership geen goede optie voor je is, kijk dan eens naar de andere opties die we aanbieden:

 • Español Elemental groepsprogramma voor beginners (A1)
 • Workshop Español Elemental voor complete beginner
 • Podcast

Wat krijg je?

 • Een keer per maand live conversatieles via Zoom (Premium Plan)
 • Oefen je Spaans live met Debby (opnames beschikbaar na afloop)
 • Maandelijks een module rondom een thema

Als je je aanmeldt, heb je direct toegang tot alle voorgaande modules die je in je eigen tempo kunt bestuderen (membership gestart in augustus 2022).

 Een nieuwe les per week

 1. druk jezelf gemakkelijk uit met de juiste woordenschat
 2. audio en werkboek om je woorden, zinnen en ideeën te structureren
 3. audio met vragen om zelf antwoorden op te geven via spraakbericht (of video) in de community
 4. live sessie waarin we samen de gesprekken gaan voeren aan de hand van een situatie rondom het thema waar je deze maand aan gewerkt hebt (Premium Plan)

Zolang je lid blijft, heb je toegang tot één nieuwe les per week.

Basis

15,- per maand

Toegang tot de community en het leermateriaal

Premium

25,- per maand

Toegang tot alles

Drop-in

29,- per maand

Toegang tot alles voor 1 maand

Liever eerst kennismaken?
Boek een vrijblijvend klikgesprek

FAQ

Wie kan dit volgen?

Dit membership wordt aanbevolen voor taalleerders met een gemiddeld niveau (A2-B1) die nog veel te verbeteren hebben en die een plek willen om hun Spaans te verbeteren of onderhouden.

Dit membership wordt NIET aanbevolen voor beginners. Ten minste 6-9 maanden regelmatige taalstudie wordt aanbevolen voordat je aan dit membership deelneemt. De lessen zijn zoveel mogelijk in het Spaans. De minimumleeftijd voor inschrijving is 18 jaar.

Weet je niet zeker wat je niveau is? Klik hier om met Debby contact op te nemen voor een persoonlijke test (geen online test afnemen, dat is geen werkelijke schets van waar je staat).

Hoe werkt het membership?

Het membership is een combinatie van vooraf opgenomen lessen en live lessen met Debby. Zodra je bent ingeschreven, heb je toegang tot een nieuwe les per week. Maak je geen zorgen als je achterloopt. Kom terug naar de lessen als je tijd hebt!

Wanneer je je aanmeldt, heb je direct toegang tot alle voorgaande modules (start was in augustus 2022) die je in je eigen tempo kunt bestuderen, plus elke maand een nieuwe module (een nieuwe les per week) die je samen met de community en Debby doorneemt.

Het Premium Plan omvat live lessen via Zoom. Een keer per maand ontvang je een link voor een live les met Debby. Als je de live les niet kunt bijwonen, kun je later een opname bekijken. Alle lessen worden opgenomen en de opname is 30 dagen beschikbaar.

Wat is het tijdschema?

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe module met een groep lessen om in je eigen tempo te studeren.

Naast de lessen die beschikbaar zijn in de community van het membership, heb je de mogelijkheid om één keer per maand live lessen te volgen via Zoom Debby (Premium-abonnement).

Wanneer je je inschrijft, kun je het beste schema voor jou kiezen. Live lessen via Zoom duren 55 minuten.

Zijn live lessen interactief?

Ja! Het Premium Plan omvat één keer per maand live lessen via Zoom. Als je kiest voor het Premium-abonnement, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de les met video en audio.

Live lessen zijn niet verplicht om dit membership af te nemen, maar worden wel aanbevolen. Als je een les mist, kun je later een opname bekijken. Alle lessen worden opgenomen en kunnen 30 dagen lang worden afgespeeld.

Als je deelneemt aan een live les, ga je ermee akkoord de les te laten opnemen en deel te nemen aan klasgesprekken en oefeningen. Als je niet aan de les wilt deelnemen, raden we je aan in plaats daarvan een opname te bekijken.

Zijn de lessen 100% in het Spaans?

Zoveel mogelijk! Debby spreekt langzaam en duidelijk en je vindt ook alle belangrijke informatie en woordenschat op jouw ingevulde werkblad zodat je de les gemakkelijk kunt volgen.

Wanneer begint en eindigt de cursus?

Volledig op eigen tempo – jij bepaalt wanneer je begint en wanneer je klaar bent.

De Membresía Español Excelente is geen reguliere cursus met een begin, midden en eind. Het is een maandelijks membership dat je een plek biedt om regelmatig Spaans te oefenen.

Je kunt zo lang lid blijven als je wilt. Er is geen minimale inzet. We raden je aan om minimaal 6 maanden binnen het membership te blijven om goede resultaten te zien.

Hoe lang heb ik toegang tot de community en het membership?

Je hebt toegang tot de community en het membership zolang je lid blijft.

Hoe werkt betalen?

Dit lidmaatschap werkt alleen met abonnementen. Zodra je je aanmeldt, wordt er maandelijks of jaarlijks automatische incasso gepleegd, afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest. U kunt op elk moment opzeggen. Er is geen minimale inzet.

Gezien in
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.