MOEDER MEDICIJN

Daar is ‘ie dan! Bestel jouw boek nu.

Moeder Medicijn

Wil jij leren hoe je met meer energie en licht je gezinsleven in harmonie brengt? Moeder Medicijn leert jou alles over het initiëren van jouw eigen sublieme Ware Zelf, zodat je de moeder bent die je kinderen (en partner) verdienen.

IK HEB NIEUWS VOOR JE!

Je kunt een bezield en doelgericht leven leiden midden in je toch al veeleisende gezinsleven.

Een pad om je thuis te brengen en je te herinneren wie je werkelijk bent.

Dit boek neemt je mee op een spirituele reis naar de innerlijke wijsheid van je vrouwelijkheid.

Hoe breng je je energie en licht terug in je leven?

Ontdek dit alles en meer in het boek en met behulp van het praktische werkboek en de oefeningen om je te begeleiden.

PRESENCE. PEACE. PURPOSE.

Heb je het gevoel dat je niet meer zo sprankelend in het leven staat nu je al je #momlife verantwoordelijkheden moet uitvoeren?

Voel je een innerlijke roeping (wellicht voelt het eerder als een schreeuw die gehoord wil worden, herkenbaar?) die je aan jouw sprankeling herinnert?

Wil je de verlangens van je ziel vervullen zonder je energie uit te putten of de tijd die je met je kind(eren) doorbrengt op te offeren?

Laat dit boek je inspireren om je energie terug te winnen en je sprankeling weer in je leven te roepen.

Je intuïtie zal je altijd begeleiden. Het doet waarschijnlijk meer pijn om het te negeren dan je open te stellen voor de mogelijkheid dat iets GROOTS je roept om op te staan. Maar hoe laat je het idee los dat dit gewoon wéér een ander obstakel is dat je rust en je toch al drukke dagelijkse schema nog verder opslokt?

Je wilt niet nog een verplichting aan je leven toevoegen als je al het gevoel hebt dat je geen tijd hebt. Je bent bang dat je opgebrand raakt. Hoe kun je je openstellen voor overgave en je laten leiden door de Grote Moeder?

Wat is de basis van een spirituele oefening? Het zou geen andere inspanning of een berg moeten zijn om te beklimmen. Het zou je het gevoel moeten geven dat je bergen kunt verzetten met één enkele ademhaling! Dit boek geeft je praktische inzichten en tools om je te verbinden met je diepste zielewensen.

Moeder Medicijn

Ontdek hoe jij

  • kunt leren je innerlijke gefluister te horen die je altijd roept (je hogere zelf, de Grote Moeder, Medicijnvrouw
  • meer harmonie, energie, vrede, vertrouwen en overgave kunt ervaren
  • kunt komen opdagen voor je gezin vanuit een plaats van voldoening

“Het boek gaat over zelfacceptatie, terugkijken op je leven en leren van wat er achter je ligt, over zorgen voor je innerlijke kind en over groei en bewustwording. Maar bovenal gaat het over afstemmen op je eigen wijsheid en intuïtie. En over liefde – vooral liefde voor jezelf – die je in staat stelt te zijn wie je bent.

Je hoeft geen moeder te zijn als je geraakt wilt worden door Debby’s woorden, want elke vrouw heeft een moeder. Het is het deel in jou dat voedend, beschermend is, dat dingen (of leven) creëert en de wereld in beweging zet.

Debby schrijft op een mysterieuze en wilde manier en ze heeft een open, kwetsbare, diepe en extraverte manier van vertellen. Met haar ervaringen en levensverhaal legt ze haar hart en ziel bloot en geeft ze je het gevoel dat je haar goed kent. De gechannelde berichten raken je keer op keer diep en ze weeft haar woorden met advies en kennis, diepgaande reflectievragen, allemaal in prachtige beschrijvingen.

Door haar woorden, gedachten en ervaringen te delen, kan ze niets meer dan zelfkennis, mededogen, liefde en groei brengen aan de persoon die het leest.”

Bianca Wieman

Schrijfster & Coach

NA HET LEZEN VAN DIT BOEK ZUL JE:

De tekenen van je ziel beginnen te zien die je aandacht trekken

Beschikken over praktische oefeningen en hulpmiddelen om in je spirituele oefening te integreren

Het resultaat ervaren van het balanceren van je chakra’s

Hebben geleerd om eerst jezelf te bemoederen

Weten hoe je verbinding kunt maken met dat deel van je dat jouw waarheid wil beleven

De ruimte innemen die je anderen nu laat innemen

De drievoudige godin en de holistische anatomie je laten helpen je lessen op een holistische manier te integreren

“Debby neemt je mee op haar hobbelige weg naar volwassenheid en moederschap. Een openhartig boek waarin Debby haar hele ziel blootlegt en je aanmoedigt hetzelfde te doen als lezer. Haar pakkende persoonlijke stukken zorgen ervoor dat je je direct met haar verbonden voelt, of je jezelf nu herkent erin of niet. Persoonlijk herkende ik mezelf niet in haar levensverhaal, maar dat maakte het niet minder interessant. Ik zag het leven graag door de ogen van iemand anders. Iemand waar het pad naar het volwassen leven meer gaten en hobbels heeft gehad dan de mijne.

Of je nu al moeder bent of misschien wel moeder wilt worden, dit is een boek dat je mooie inzichten kan geven op je weg hier en daarbuiten. Dit boek trekt ieders aandacht omdat er voor iedereen iets bekends in zit en daarom zal je soms hardop moeten lachen of huilen bij het lezen van de mooie persoonlijke stukken.

Debby geeft je handvatten om met jezelf aan de slag te gaan. Elk hoofdstuk heeft een nieuw onderwerp dat hoort bij een levensfase, een bijbehorende chakra en een prima toegankelijke opdracht. Al met al vind ik het een mooi en leerzaam boek, ook al ben ik nog geen moeder! Een aanrader voor iedere jonge vrouw die meer uit het leven wil halen. “

Denise

Yoga Lerares // Mula Yoga

Dutch

HARD COPY

€ 20

English

EBOOK

€ 15

Debby Ixchel (32) is oprichtster van Luna Circle. Als holistisch coach heeft ze het doel moeders meer energie en licht in hun leven te bieden. Debby combineert hierbij haar kennis op het gebied van yoga, intuïtieve ontwikkeling, cultuur en linguïstiek. Haar unieke kijk op spiritualiteit geeft een frisse en vernieuwende blik op wat er allemaal mogelijk is. Waarschijnlijk meer dan je op het eerste oog dacht.

Toen haar dochter Luna prematuur werd geboren, kwam ze er als alleenstaande moeder voor te staan. Haar lichaam brandde op nadat ze tijdens haar bevalling met de dood was geconfronteerd.

De donkere pelgrimsreis die Debby’s ziel aflegde heeft haar geleid naar iets groters. In de duisternis van haar depressie voelde zij de kracht van de Oermoeder, zij die haar terug leidde naar het licht en haar roeping. Ze voelde zich geroepen om haar spirituele inzichten te delen met andere moeders. Deze roeping kon ze niet langer negeren. Ze vertrouwde op het pad wat zich voor haar ontvouwde.

Voel jij dat jouw licht gedimd is, laat dit boek jou dan inspireren om jouw energie en licht weer in jouw leven terug te roepen. Jouw ziel roept jou altijd en draagt jou met haar warme omhelzing.

Het wordt tijd dat jij je herinnert wie jij zonder twijfel bent, en om die ruimte ook daadwerkelijk in te gaan nemen.

In dit boek krijg je met behulp van de Ashtanga-yogafilosofie en de reis van Dochter naar Medicijnvrouw, toegang tot de innerlijke wijsheden van jouw vrouwelijkheid. Download ook het handige werkboek, vol meditaties en oefeningen.

“Debby’s boek Moeder Medicijn neemt je mee op reis door haar eigen leven. In alle eerlijkheid deelt ze haar ups en downs en hoe ze daarmee omging. Tegelijkertijd is er in elk hoofdstuk ruimte om aan jezelf te werken en reflecteer je op je eigen leven. De chakra’s worden besproken en Debby heeft duidelijke boodschappen voor jou als lezer. Ik vind het ook leuk dat er altijd een oefening of meditatie is waarmee je direct aan de slag kunt.

In een van de laatste hoofdstukken was ik erg onder de indruk van de uitleg van haar namen en achterliggende persoon. Het zette me aan het denken over mezelf. Ik had daar zelf nooit over nagedacht. Ik zou dit boek aanbevelen aan elke vrouw die op zoek is naar een spirituele reis die verdieping nodig heeft. Duik erin en leer jezelf kennen!”

Eva

Klant van Debby

“Een heel mooi, persoonlijk en openlijk geschreven boek dat me veel nieuwe inzichten heeft gebracht. Mijn grootste inzicht: “Vertrouw op je intuïtie. De wereld heeft je nodig.”

Debby maakte zichzelf kwetsbaar bij het schrijven van dit boek, waar ik af en toe zelfs tranen van in mijn ogen kreeg. Dit boek moedigt aan om actie te ondernemen.

Mijn favoriete deel van het boek was hoofdstuk 4, het is heel persoonlijk geschreven. Er werd sterk benadrukt dat Debby haar hart heeft gevolgd en dat het moeilijke situaties heeft gecreëerd, maar uiteindelijk veel betekenis voor haar heeft gehad. Het stelt me in staat om na te denken over keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt en wanneer ik hierin puur mijn hart heb gevolgd.

Ik raad dit boek aan voor alle (jonge) vrouwen die zich open willen stellen voor reflectie en zich spiritueel willen ontwikkelen.”

Iris

Klant van Debby

Dutch

HARD COPY

€ 20

English

EBOOK

€ 15

FAQ

Stuur je naar alle landen?

Waar ter wereld je ook bent, Debby voelt zich vereerd om haar boek bij jou terecht te krijgen. Het fysieke boek is echter alleen in het Nederlands verkrijgbaar. De verzendkosten worden weergegeven in je winkelwagen. Woon je buiten Europa en kun je om wat voor reden dan ook je bestelling niet plaatsen terwijl je het Nederlandse exemplaar wilt ontvangen, neem dan contact op met Debby via info@debbyixchel.com. Anders raadt Debby je ten zeerste aan om voor het e-boek te kiezen.

Moet ik douane- en invoerrechten betalen?

Dit geldt alleen voor landen buiten Europa. Eventuele douane- of invoerrechten worden in rekening gebracht zodra het pakket het land van bestemming bereikt. Helaas hebben wij geen inzicht en / of controle over de kosten daarvan.

Invoerrechten en extra douanekosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Aangezien douanekosten per land kunnen verschillen, raden we je aan om vooraf contact op te nemen met je plaatselijke douanekantoor voor de huidige kosten. Dit om onverwachte kosten bij ontvangst van je bestelling te voorkomen.

In welke talen is het boek beschikbaar?

Het Nederlandse exemplaar (fysiek boek) is alleen in het Nederlands verkrijgbaar. Hiervan is het werkboek met bijbehorende video’s en audiobestanden in het Engels.

Het e-boek is alleen beschikbaar in het Engels.

Mijn betaling is mislukt. Hoe kan ik dit oplossen?

Gaat er iets mis met de betaling, neem dan contact met ons op via info@debbyixchel.com.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen nadat ik heb besteld?

Voordat de bestelling is verzonden, kun je altijd contact met ons opnemen via info@debbyixchel.com om een wijziging door te brengen. Dit garandeert echter niet dat deze altijd wordt opgepakt voordat het pakket verzonden wordt. Bij het e-boek kunnen geen wijzigingen worden doorgevoerd.

Ik ben geen moeder en ook geen yogi, staat er iets dat voor mij relevant is in het boek?

Ja! Hoewel Debby het boek schreef voor drukke moeders die zich niet verbonden voelen met de kern van hun wezen, kunnen veel van de gedeelde tools, theorieën en oefeningen holistisch worden toegepast – vrij van geslacht, rol, leeftijd, enz. Anders dan dat, zou je gewoon benieuwd kunnen zijn naar Debby’s verhaal. Je hoeft de #momlife niet te leven om jezelf toestemming te geven ;-). Dit boek is voor jou. Als je voelt dat het je roept, is het van jou.

Ik weet niet of ik flexibel genoeg ben om yoga te doen.

Je hoeft niet flexibel te zijn om met yoga te beginnen, dat is een veel voorkomend misverstand. Yoga kan perfect als beginner worden gedaan. Weet dat yoga een middel is en geen doel, voor meer bewustzijn en flexibiliteit, zowel op als naast de mat. De mat is jouw spiegel voor het dagelijks leven. We studeren yoga om uit ons hoofd te komen en de energiestromen in ons lichaam te openen zodat we in de juiste mentale ruimte zijn om begeleiding van onze intuïtie te ontvangen. In dit boek krijg je een breed beeld van zowel de filosofie als de oefeningen om vertrouwd te raken met de yoga levensstijl.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.